PT-Small Grupp träning & Schema

PT Small GRUPPTRÄNING

Med utgångspunkt från fem grundpelare kommer du som kund att känna igen dig oavsett vilket pass du deltar i och vilken coach du träffar. För oss på Body Under Construction är dessa pelare nyckeln till en balanserad träning och hållbara resultat. Grupperna är anpassade i storlek (6-12 deltagare) för att säkerställa att varje individ får personlig coachning.

Individanpassad träning

Vi fokuserar på individen i gruppen och skapar anpassade träningsgrupper för att möta varje deltagares behov.

Mångsidig träning

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, erbjuder vi varierande övningar och utnyttjar gymmets fulla utrustning, inklusive skivstänger, hantlar och kettlebells.

Coachning och motivation

Din coach finns där för att guida dig genom passen och hålla motivationen på topp. Genom att utveckla vårt koncept skapar vi en träning som passar alla.

Mental styrka

Utöver att maximera fysisk prestation fokuserar vi på att stärka den mentala aspekten genom inspiration och ömsesidig peppning inom träningsgruppen.

Strukturerade pass

Varje träningssession varar mellan 45-55 minuter och har ett specifikt fokusområde. Genom genomtänkta programmeringar skapar vi en tydlig röd tråd som ger passen en helhet.

Genom dessa grundpelare erbjuder vi ett unikt gruppträningskoncept som sätter dig som kund i centrum. Vi strävar efter att du ska behålla, utvecklas och uppnå skräddarsydda resultat. Lär känna våra grundpelare nedan för en djupare förståelse.

COACHING

En Nyckel till Individuell Utveckling
För oss är coachning helt avgörande för att förmedla vår träningsfilosofi till dig. Varje individ är unik, och våra coacher gör personliga anpassningar. Från små korrigeringar under övningar till uppmuntrande ord, coachen spelar en central roll i din träningsresa.

Vad innebär coachning för oss?

  • Coachning är A och O för oss, den första och viktigaste grundpelaren.
  • Varje individ ses som unik, och coachningen anpassas efter behoven.

 

Våra Coachers Styrkor:

  • Personkännedom: Våra coacher har en unik förmåga att läsa av individer, även i grupp.
  • Feedback: Vi önskar din feedback för ständig utveckling.
  • Lyhördhet och Engagemang: Coacherna är lyhörda och engagerade för att förmedla vår träningsfilosofi.

 

Möt Våra Entusiastiska Tränare:

  • Varje coach på Body Under Construction har sin egen expertis och delar samma passion för att erbjuda anpassad träning.
  • Personliga styrkor hos coacherna bidrar till din individuella utveckling och goda resultat.

 

Krav Från Dig, Krav Från Oss:

  • Vi uppmuntrar dig att ställa höga krav på coachningen, precis som vi ställer höga krav på dig.
  • Vi strävar efter att skapa en öppen dialog och en stark gemenskap för att främja din framgång.
1

Styrka

En Nyckel till Fysisk Balans

Styrka, vår andra grundpelare, är fundamentet för en fungerande kropp och för att klara vardagens påfrestningar. När grundstyrkan är etablerad möjliggörs fortsatt utveckling och nya framsteg. Våra träningspass är strukturerade för att maximera resultaten genom att fokusera på olika kroppsdelar vid varje tillfälle. Det skapar en tydlig träning där du som kund enkelt kan följa övningarna och övervaka din utveckling. Styrka hos Body Under Construction är nyckeln till en balanserad och framgångsrik träningsresa.

KONDITION

Optimera Din Prestationsförmåga

Kondition, vår tredje grundpelare, är nyckeln till enklare vardag och bättre prestation. Vi delar in konditionen i två delar: uthållighetsträning och högintensivträning.
Våra pass överraskar ofta positivt genom att avslöja din kapacitet. Konditionen är som en färskvara som kräver kontinuerligt underhåll för att maximera effektiviteten och leverera resultat. Optimera din prestation genom att lära känna din maxkapacitet med oss.
2

KROPPSKONTROLL

Förståelse för Kropp och Sinne

Kroppskontroll är nyckeln till att förstå och samarbeta med din kropp. Den här pelaren hjälper dig att öka medvetenheten om hur din kropp fungerar och hur kropp och sinne samspelar.
3

ÅTERHÄMTNING

En Nödvändig Del av Din Träningsrutin

Tar du dig tid för återhämtning? Vi betonar att detta är lika viktigt som själva träningspasset och därför utgör det vår sista grundpelare

Ge dig själv den nödvändiga tiden för återhämtning för att främja både fysisk och mental utveckling. Återhämtning är nyckeln till långsiktig framgång inom träningen.

Sommarerbjudande

Träna Med Oss!

Just nu får du testa på vår sommarschema med 11 varierande pass i veckan & möjlighet att träna själv på centret

För halva priset!

Träna med oss

Vecka 27-31 för bara 649:-

(ord pris 1295:-)

Vi bjuder dessutom

På inskrivningsavgiften Värd 750:-