PLATINI TABI

Utbildning

Om Platini

Platini är en entusiastisk, positiv och ambitiös person med över 15 års erfarenhet och 30 000 arbetade timmar PT yrket, han har arbetat på flera stora center där han varit med och vunnit bästa PT team under flera år, hållit utbildningar och varit PT ansvarig för ett av Stockholms största träningscenter.

Träning utgör en betydande del av hans livsstil. Han har tävlat inom olika idrotter, inklusive Athletic Fitness och Mens Physique, som kräver hög disciplin och prestation.

Vad som verkligen utmärker Platini är hans förmåga att förstå och engagera sig med sina klienter på djupet, och sedan hitta lösningar som kan skapa de bästa möjliga förutsättningarna för deras hälsa och välbefinnande. Han är en empatisk person med en stark intuition och en passion för att främja sina klienters välmående.

Platini har sin bakgrund inom fotboll och började spela i tidig ålder. Han har en lång erfarenhet av fotboll, inklusive spel i division 2. En framträdande egenskap hos honom är den tydliga strukturen i hans arbete, där det alltid finns en plan bakom varje åtgärd. Utöver fotbollen har han även experimenterat med andra sporter som friidrott, boxning, MMA, akrobatik, parkour och mer.

Specialområden

Rörlighets och funktionell träning, viktnedgång, viktuppgång, mental coaching, high intensity training, sport performance träning, gruppträning, spänstträning, explosiv träning, lagidrott.

Träningsfilosofi

Att vi alltid jobbar med realistiska mål för att uppnå långsiktiga resultat.

Sommarerbjudande

Träna Med Oss!

Just nu får du testa på vår sommarschema med 11 varierande pass i veckan & möjlighet att träna själv på centret

För halva priset!

Träna med oss

Vecka 27-31 för bara 649:-

(ord pris 1295:-)

Vi bjuder dessutom

På inskrivningsavgiften Värd 750:-